23948sdkhjf

Frederikshavn Havn vinder initiativpris

Danske havne har i år uddelt sin initiativpris til Frederikshavn Havn, som gennem samarbejde har formået at skabe vækst og nye arbejdspladser.
- Bestræbelserne på at markere Frederikshavn som en destination er et vinder-initiativ, sagde Danke Havnes formand, Uffe Steiner Jensen, da han overrakte prisen til repræsentanter for den nordjyske havn tirsdag den 16. november 2010.

- Sammen med en lang række af byen s andre aktører er det lykkedes at skabe en oplevelsesøkonomi, der er målrettet og fokuseret. Og det er allerede succesfuldt.

.

Dommerkomiteen motiverede valget af Frederikshavn med, at deres samarbejde - som blev startet op i 2005 - bidrage med værdi til en bred kreds af aktører - havnen, rederierne, turisterhvervet, havnevirksomhederne og hele byen.

- Initiativet har en bred kommerciel vinkel, som ikke kun gavner havnens egen bundlinie. Det gavner hele omådet omkring færgetrafik og turisme.

- Initiativet er et godt eksempel på, at man ikke kun behøver at konkurrere om den samme kage, men at man i smarbejde kan gøre kagen større.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062