23948sdkhjf

Vaskehal udvider i Padborg

Megawash i Padborg investerer i endnu et vaskeanlæg til forretningen på Thorsvej 3.
Megawash i Padborg er klar til et travlt efterår. Vaskevirksomheden har haft udvidelser på programmet det seneste år, hvor man har overtaget det tidligere IDS Servicecenter på Thorsvej 3 og ombygget det til et moderne vaskecenter for lastbiler og busser.

- Det er det fjerde vaskeanlæg på adressen, forklarer Christian Christiansen, som ejer Megawash sammen med Klaus S Nielsen.

- Før brugte vi hallen til lidt indvendig vask og pusleplads. Nu er det bygget om til vaskehal med en helt ny vaskemaskine.

Megawash er hermed klar til at udvide servicen netop her i efteråret, som er højsæson i vaskebranchen.

- Vi har haft forrygende travlt i september og regner med at få endnu travlere de kommende måneder, fortsætter Christian Christiansen.

- Med den nye maskine får vi udvidet vores kapacitet med 10-15 procent. Det er vigtigt, hvis vi skal leve op til vores koncept: "Ingen tidsbestilling - ingen ventetid."

Megawash i Padborg har åbent 24 timer i døgnet i hverdagene. I weekenden er der "kun" åbent i dagtimerne – lørdag lukker vi kl. 18.00, søndag kl. 10.00 til 22.00.

- Vi kan vaske omkring halvanden lastbil/trailer i timen pr. vaskehal, så det giver en ganske god kapacitet, men det er også nødvendigt. Hvis kapaciteten alligevel skulle blive opbrugt, har vi faktisk en fjerde vaskemaskine, vi kan tage i brug. Det er en 20 år gammel Westmatic-maskine, som kvalitetsmæssigt er helt i top, men den er ikke så hurtig som en af de nye Washtec’er.

Egne reklamer

Den nye Washtec-vaskemaskine er en standardvasker magen til to de andre maskiner, som står hos Megawash i Padborg.

- Eneste forskel er, at vi har fået den leveret uden sidepresenninger. I stedet har vi fået fremstillet presenninger med vores eget logo. Det synes vi er pænere, siger Christian.

- Det er det lokale firma Sign House, som har fremstillet presenningen til os. Det er faktisk samme firma, som også har dekoreret vores lastbiltrækker med vanddråbe-designet.

Mange på kort tid

Det gennemgående koncept hos Megawash er at vaske mange biler på kort tid. Så undgår man ventetider.

- Vi ønsker ikke, at vores kunder kan vente mere end 15 minutter på at komme til, siger Christian Christiansen.

- Det koncept kan vi leve op til nu. For at klare efterspørgslen på den travleste tid om eftermiddagen er vaskehallerne bemandede med fire mand. Om morgenen og aftenen kan to medarbejdere klare arbejdet.

Der er også godt gang i Megawash’s afdeling på Thorsvej 17, der udelukkende foretager desinficering af biler med levende dyr.

- Der er mange biler, som kører ud af Danmark med levende dyr. De skal desinficeres, før de kan vinde tilbage til landet.

Disinfektionsvasken kører efter samme koncept som i den almindelige vaskehal. Ingen tidsbestilling, men til gengæld kan man komme til med det samme.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062