23948sdkhjf

Minikonference om transportsikkerhed

Årets Sectech i Danmark den 17.-18. november omfatter en minikonference om transportsikkerhed. De erfaringer, der luftes, kommer fra dem, der virkelig har forstand på det, nemlig engelsk og svensk politi.
Efter at Sikkerhedsbranchens adm.dir., Kasper Skov Mikkelsen, har budt velkommen, vil John Roy Vesterholm, chefjurist hos Dansk Transport og Logistik, tage over. Han mener, at der skal samarbejde over grænserne til for at stoppe de såkaldte vejpirater i at angribe transporter, og at EU er en god platform for dette.

Derefter vil tilhørerne få at vide, hvordan britisk politi fik bugt med den organiserede kriminalitet i og omkring en af Europas største lufthavne. Efter flere spektakulære tyverier i Heathrow startedes Operation Grafton 2003. Jose DeFreitas, Detective Sergeant hos Metropolitan Police i England, fortæller i løbet af denne minikonference om operationen, som har reduceret kriminaliteten betydeligt og desuden bevirket, at mange forbrydere er blevet pågrebet.

De britiske erfaringer bliver fulgt op af den svenske kriminalkommissær Per-Arne Nilsson, der arbejder med EU-projektet Prevention of Cargo Crime. Han mener, at alle aktører i transportleddet er nødt til at være parate til at satse mere på sikkerhed i fremtiden. Han fortæller – på sin meget underholdende måde – om, hvordan erhvervskriminelle udnytter den dårlige transportsikkerhed og stjæler fra ubeskyttede transporter.

Minikonferencen finder sted mellem kl. 14.00 og 16.40 den 17. november og henvender sig til alle, der arbejder med varetransporter. Hvilke risici er der, og hvordan forebygger man, at kriminelle undergraver virksomheden?

Arrangør: Sectech Danmark.

Sted: Scandic Copenhagen Hotel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079