23948sdkhjf

Per Mikkelsen som formand

VBG-direktøren er udpeget til formand for SKADs byggeudvalg.
Ved SKAD’s seneste byggerudvalgsmøde blev direktør Per Mikkelsen, VBG, udpeget som ny formand. Per Mikkelsen er i byggerkredse kendt for sin store indsats på at skabe klarhed omkring EU-regler og de forhold, der hersker i Danmark, blandt andet hos myndighederne.

SKAD’s byggergruppe omfatter både virksomheder, der op- og ombygger små og store køretøjer.

Gruppens udvalg har ved mødet gennemgået de nye regler, der træder i kraft i 2012, som vil betyde væsentlige ændringer for alle typer virksomheder, der arbejder med lastbiler og anhængere.

Klæarlægge problemer

For ikke at ende op ved bagkanten på området, er udvalget gået i gang med at klarlægge, hvor problemer findes og hvor de vil opstå. og hvordan problemerne løses i andre EU lande.

SKAD er den eneste organisation, der arbejder på dette område her i Danmark.

Ydermere ønsker man hos SKAD at øge samarbejdet med to udenlandske søsterorganisationerm, nemlig det svenske LFG (organisation for lastvognsopbyggere) og det tyske ZKF (organisation for køretøjsbyggere).

Samarbejdet med organisationerne skal sikre, at de danske opbyggere ikke kommer i klemme i de danske fortolkninger af EU-reglerne 2007/46/EG, der ikke kun har betydning for eksporten af opbyggede køretøjer til andre EU lande.

SKAD ønsker ligeledes at øge samarbejdet med lastvognsimportørerne, for derigennem at kunne skabe en bedre forståelse for lovkrav og kvalitet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078