23948sdkhjf

Opkøb af aktier i rederiet Erria

Rederiets tre største aktionærer - Lønmodtagernes Dyrtidsfond, N&V Holding og Glumsø Invest - har købt yderligere aktier i rederiet Erria.
I alt er der tale om 43.444 aktier, som de tre storaktionærer har købt yderligere. Det glæder adm. direktør, Henrik N. Andersen fra rederiet.

- Jeg er stolt over opbakningen fra vores storaktionærer, siger han.

Errias aktier handles på OMX – the Nordic Exchange i København.

Selskabets aktiviteter omfatter shipping og shippingrelaterede aktiviteter over hele verden. Selskabet har hovedsageligt været involveret i shippingaktiviteter indenfor segmenterne:

* mindre tankskibe,

* tørlast og

* container-forsyningsskibe.

Selskabets primære forretningsområder er investeringer i shippingaktiviteter og skibsprojekter, ship management, befragtning og maritim konsulentvirksomhed.

Største kontrakt

Det er ikke mange dage siden, at rederiets datterselskab Erria Consulting indgik en af de største kontrakter nogensinde.

Erria Consulting skal deltage som rådgiver i et projekt om bygning af fire olieskibe for det statslige olieselskab i Venezuela, PDVSA (Petroleos de Venezuela).

Der er tale om fire Aframax tankskibe, som skal bygges i perioden 2010-2014. Erria Consulting skal sende et inspektionshold ved skibsværftet for at bistå PDVSAs repræsentant. Blandt opgaverne er godkendelse af tegninger, teknisk support og koordination at byggeriet.

En Aframax tanker (Average Freight Rate Assessment) er på cirka 113,000 DWT. Tankene kan hver indeholde 129.500 kubikmeter råolie. Skibet er 250 meter langt og 44 meter bredt. Det svarer til tre fodboldbaner i længden.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094