23948sdkhjf

Større fokus til jysk transportkorridor

Udviklingsråd Sønderjylland ser frem til at høre nærmere om resultaterne af transportminister Hans Chr. Schmidts besøg i Berlin.
- Vi har de seneste tre år kæmpet hårdt for at få Danmark og Tyskland til styrke samarbejdet om udbygning af veje og jernbaner på vest og østkysten i Jyllands Korridoren - fra Esbjerg til Heide og fra Vejle til Kiel.

Sådan siger formanden for UdviklingsRåd Sønderjylland, Hans Kirk, Danfoss, efter transportminister Hans Chr. Schmidts besøg i Berlin den 22. marts 2010.

- Det ser ud til, at vores argumenter om Jyllandskorridorens store betydning for dansk eksport og turisme er blevet hørt.

- Mon ikke tredje gang er lykkens gang. Vi har besøgt Folketingets trafik- og erhvervsudvalg tre gange. Vi har gennemført tre dansk-tyske infrastrukturkonferencer med vores gode kolleger hos Industri og Handelskammeret i Flensborg. Transportminister Hans Chr. Schmidt er den tredje danske minister, der tager sagen op. Vi håber, at det lykkes nu, slutter Hans Kirk.

Udviklingsrådet

UdviklingsRåd Sønderjylland (URS) kæmper for, at Danmark og Tyskland fastlægger infrastrukturudvikling og planlægning i Jyllandskorridoren i en regeringsaftale. Det giver erhvervslivet og kommunerne nord og syd for grænsen langsigtede rammebetingelser for person- og godstransport samt styrker den regionale udvikling.

Læs mere om URS på hjemmesiden www.soenderjylland.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065