23948sdkhjf

Vestfyn Trækker vokser igen

Forberedelserne til transportmessen Vestfyn Trækker 2011 er i fuld gang. Arealet og antallet af stande bliver udvidet. Der bliver plads til 130 udstillere, og halvdelen af standene er allerede reserveret.
- Vi har fået råderetten over et areal på 30.000 kvadratmeter, der ejes af Middelfart kommune. Derfor kan vi have 30 procent flere udstillere med i forhold til sidste år, siger VBGs direktør Per Mikkelsen.

- De udvidelser, der nu er på plads, vil give bedre forhold for både udstillere og besøgende. Vi har blandt andet sørget for ordentlig fundering på det ekstraareal, som Strandmøllen stiller til rådighed for Vestfyn Trækker.

- Parkeringsforholdene bliver bedre med et nyt, stort areal tæt ved messepladsen, lover Per Mikkelsen.

Han fortæller, at VBG ud over de ekstra stande også har planer om at etablere et særskilt område til demonstration af materiel. Desuden forlænges åbningstiden om fredagen.

Idrætsforening spiller nøglerolle

Den lokale idrætsforening GV Ejby spiller igen i år en nøglerolle i afviklingen af Vestfyn Trækker. Foreningen varetager bl.a. drift af cafeterier, toiletter og parkeringspladser, opsætning af hegn omkring messearealet, administration og fordeling af standinventar samt affaldshåndtering.

- Vores engagement er vokset i takt med messen, og sidste gang havde vi omkring 75 frivillige på arbejde i de tre dage, messen varede, siger næstformand Folke Sørensen fra idrætsforeningen.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078