23948sdkhjf

TrygVesta sælger sø-kasko forsikring til Codan

TrygVesta Forsikring og Codan Forsikring har indgået aftale om, at Codan køber fornyelsesretten til TrygVestas sø-kasko forsikringer for 50 millioner kroner .
Den årlige præmie for segmentet udgjorde cirka 400 millioner kroner i 2009. Porteføljen består af sø-kasko forsikringer til det nordiske marked og repræsenterer en markedsandel på cirka syv procent.

- Strategisk giver det god mening for TrygVesta at frasælge vores sø-kasko aktiviteter, konstaterer koncernchef Stine Bosse, TrygVesta.

- Marine-forretningen har i en årrække ikke levet op til vores afkastkrav. Med den nuværende internationale konkurrencesituation på marine-markedet vurderer vi det ikke som realistisk at forbedre afkastet tilstrækkeligt.

- Codan har gennem sit moderselskab RSA-koncernen bedre mulighed for at skabe lønsomhed i marine-forretningen, da koncernen i forvejen har en stor international marine-portefølje, tilføjer Stine Bosse.

Sammen med fornyelsesretten til sø-kasko forsikringer overtager Codan Marine også den del af TrygVestas organisation, som beskæftiger sig med dette område. 24 medarbejdere på kontorerne i Ballerup, Bergen og Stockholm vil flytte til købers nordiske kontorer.

Overtagelsen forventes gennemført i løbet af foråret 2010 forudsat myndighedsgodkendelse.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063