23948sdkhjf

Køge får transport-klynge

JN Spedition bygger nyt i transportcentret i Køge. Grøn fødevare- og transportklynge åbner til næste år.
JN Spedition og JN Køl Frys i Herning har klaret finanskrisen godt og er kommet ud på den anden side med både kunder og markedsandele i behold.

Den position skal bruges til at styrke virksomhedens kerneområde – transport i Skandinavien og opbevaring af frost, køle- og varmegods. Derfor tager JN Spedition nu første spadestik til et helt nyt og energirigtigt hovedkvarter og en ny fødevareklynge i Skandinavisk Transport Center i Køge.

Byggeriets første etape kommer til at koste 80 millioner kroner og ventes påbegyndt den 1. maj.

Når både lager og kontor står færdig i foråret næste år, forventes det at 20-30 personer vil have deres arbejdsplads i de nye bygninger.

Anden etape af klyngen forventes at begynde til efteråret, hvor der skal skabes plads til 6-10 mindre fødevareproducenter.

Dermed udnyttes en række synergier, når både lager, transport, produktion og forskning bliver samlet et sted med klimavenlig drift som omdrejningspunkt.

De nærmere planer, forventninger og visioner præsenteres for pressen på et pressemøde i morgen onsdag den 17. marts 2010 kl. 11 på Køge Havn, Baltic Kaj 1, 4600 Køge.

På pressemødet vil flere deltagere være med i et panel og fortælle om deres visioner for transportsektoren og Køge som transportklynge. Deltagerne er

* direktør Skandinavisk Transport Center / Køge Havn, Thomas Elm Kampmann.

* direktør i JN Spedition Ove Søltoft.

* adm. direktør i Ajcon og totalentreprenør på projektet, Jakob Sørensen.

* direktør i Crown Foods, Henrik Vedel.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.384