23948sdkhjf

Smyril Blue Water skaber flere arbejdspladser i Hirtshals

Efter at det færøske rederi Smyril Line har flyttet sit hovedkontor til Hirtshals, er der skabt 10 nye arbejdspladser i rederiets spedisionsfirma, Smyril Blue Water.
På kontoret bliver der 14 ansatte i stedet for 4 ansatte.

Smyril Blue Water, der er en del af Blue Water Gruppen, råder over 150 løstrailere, som bliver brugt til at transportere gods mellem Europa, Færøerne og Island.

Smyril Blue Waters tilbyder dør til dør løsninger med senere deadlines og indlevering af gods på den nordgående service i forhold til andre rederier med service til Færøerne og Island.

Opgraderer pakhus

I forbindelse med Smyril Lines etablering i Hirtshals, er havnen gået i gang med en opgradering af havnens kølepakhus i form af en tilbygning på 400 kvadratmeter med otte lastbilramper. Tilbygningen er placeret i forbindelse med et lagerlokale på 950 kvadratmeter, som Smyril Blue Water har lejet til opbevaring og omlastning af gods.

Smyril Blue Waters lagerfaciliteter vil blive bemandet af 3-4 fastansatte. Derudover hyrer Smyril Blue Water arbejdskraft ind efter behov, blandt andet i forbindelse med håndtering og omlastning af fisk, som kommer ned fra Færøerne og Island og skal videre til Europa.

Hovedparten af det gods som kommer ned fra Færøerne og Island er friske, frosne og saltede fiskeprodukter, som bliver kørt direkte sydpå til aftagere i Europa.

Det nordgående gods dækker alle almindelige hverdagsprodukter lige fra købmandsvarer og tøj til møbler og biler. Byggeelementer udgør også et væsentligt segment i det nordgående gods.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.07