23948sdkhjf

25 år med gode relationer

Lastvognsværkstedet Truckcenter Padborg satser på kontinuitet igennem langvarige, stærke relationer til både medarbejdere og kunder. Dette efterår kan både centret og værkfører Kjeld Clausen fejre 25 års jubilæum.
Meget har ændret sig, siden Truckcenter Padborg blev grundlagt i 1985 – og så alligevel ikke. Dengang hed centret Midtland Auto, og adressen var en anden.

Kjeld Clausen, der i sin tid var med i til at starte værkstedet op, er der stadig, og det samme er mange af kunderne fra dengang. Ifølge den 47-årige værkfører, der 1. oktober 1985 startede i firmaet som mekaniker, har holdningen til at drive forretning heller ikke ændret sig i løbet af de år, der er gået.

- Kerneværdierne er stadig viden, kvalitet og service, fortæller Kjeld Clausen.

Værkføreren vurderer, at truckcentrets forretningsfilosofi bidrager til en høj grad af stabilitet og kontinuitet. Også i en tid, hvor branchen har haft store udfordringer, og mange har oplevet faldende ordretilgang.

– Vores tanke er, at alt samarbejde skal baseres på en såkaldt ’win-win’ situation.

- Når man prioriterer kvalitet, åben dialog og et godt samarbejdsklima, skaber man langvarige, stærke relationer. Det har bidraget til, at vores personale- og kundeudskiftning er lavere end normen i branchen, siger Kjeld Clausen.

Selv blev han for seks år siden udnævnt til værkfører, da forgængeren gik på pension.

Fra bilforhandler til servicecenter

Indtil for otte år siden har Truckcenter Padborg også solgt lastbiler fra DAF, men da man stoppede med det, udvidede man i stedet kompetencerne inden for service.

- Derfor reparerer vi flere og flere biler af andre mærker, især Scania, Volvo, MAN og Mercedes, og det øgede aktivitetsniveau på serviceområdet var årsagen til, at vi for nogle år siden flyttede til vores nybyggede, større anlæg her på Transitvej, forklarer Kjeld Clausen, der har udvidet medarbejderstaben i en tid, hvor mange i branchen har fået mindre at lave.

Truckcenter Padborg (tidl. Midtland Auto) er beliggende ved Shell på Transitvej i Padborg, hvor man reparerer og servicerer lastvogne af alle mærker samt sættevogne og busser.

Centret er certificeret efter standarderne ISO 9001 og 14001 og er autoriseret serviceværksted for lastvognsmærket DAF. Desuden tilbydes montageopgaver samt døgnudkald med servicevogn i Sydjylland og Nordtyskland.

Truckcenter Padborg indgår sammen med Truckcenter Midtjylland i en danskejet koncern, der totalt beskæftiger ca. 150 medarbejdere. www.truckcenterpadborg.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063