23948sdkhjf

Lastbiltransporten vedtager erklæring om god adfærd

Transportbranchens fire organisationer ITD, DTL, ATL og DI Transport har nedsat en projektgruppe, der skal sikre handling bag de mange fine ord om en bedre adfærd.
For at skabe et bedre image i befolkningen ønsker de fire organisationer, at branchen skal markere sig positigvt inden for områderne:

* miljø,

* trafiksikkerhed og

* medarbejdernes sundhed & trivsel.

Organisationerne vil på fredag den 27. august 2010 officielt vedtage en fælles erklæring under overværelse af transportminister Hans Chr. Schmidt. I erklæringen hedder det blandt andet:

"Vi vil vise vores professionalisme i konkrete handlinger på brancheniveau, blandt vognmændene og ikke mindst ude i trafikken. Lastbiltransport branchen skal dømmes på fakta og ikke på fordomme. Vi skal gå forrest med et godt eksempel. Folk skal have øjnene op for, at folk i lastbiltransportbranchen fortjener et godt omdømme."

Image og selvværd

- Det er meget vigtigt at få løftet branchens image og få løftet selvværdet i branchen, siger DTL's adm. direktør Erik Østergaard.

- Vi håber, at vi - ved at leve op til erklæringens bogstav - kan tage det første skridt imod en større respekt i befolkningen og hos politikere og myndigheder.

ITD's bestyrelsesformand mener, at de fleste vognmandsvirksomheder allerede lever op til erklæringens indhold.

- Alligevel opfordrer jeg alle til at læse erklæringen grundigt igennem og bakker op om dette vigtige, fælles initiativ, siger Mogens Therkelsen.

Erklæringen er en del af den imagekampagne, som branchen starter på fredag med et stort arrangement på Rådhuspladsen i København fra kl. 10.00.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078