23948sdkhjf

Tag familien med til lastbiltræf på Rådhuspladsen på fredag

Byg din egen lastbil i genbrugsmaterialer. Kreativt autoværksted, fjernstyrede lastbiler og sjove postkort med fotos af dig og dit barn i en lastbil.
Dette er blot nogle af de aktiviteter, der er på programmet fredag den 27. august 2010 kl. 10.00-17.00 på Rådhuspladsen i København, når lastbilbranchens store image-kampagne går i gang.

Voksne kan prøve kræfter med lastbilsimulatoren, deltage i vidensdyst og vinde flotte præmier. Alle aktiviteter er gratis.

Hvad enten man er tilfældig forbipasserende, en familie på strøgtur eller en børnehave på udflugt, så er man velkommen til at tage del i de gratis aktiviteter eller blot snuppe en kop kaffe, lytte til musikken og snuse til stemningen på pladsen.

Arrangementet på Rådhuspladsen markerer startskuddet til en landsdækkende kampagne for lastbiltransport i Danmark. Samme aften er der tv-premiere på kampagnens reklamefilm på landsdækkende tv, og man vil de følgende uger og måneder også støde på kampagnen i radioen, i aviser og i på bagsmækken af lastbiler i trafikken.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156