23948sdkhjf

Megawash åbner snart på Sjælland

Megawash er snart klar til at oprette nyt vaskecenter for lastbiler i Københavnsområdet. Har grunde i Greve og Høje-Taastrup på hånden.
Den jyske vaskevirksomhed MegaWash er nu på vej til Sjælland. De to indehavere, Klaus S. Nielsen og Christian Christiansen, har været på Sjælland flere gange de seneste måneder for at se på egnede grunde og placeringer. De har nu valgt to områder ud, som er særlige interessante.

- Vi har fået de første priser på grunde i Høje-Taastrup og Greve Nord, fortæller Klaus S. Nielsen.

- vi er nu ved at se nærmere på tilbuddene sammen med en investor, som skal opføre bygningerne. Vi er ikke interesseret i at eje byggeri. Vi vil leje os ind og indrette vaskecenter for lastbiler og trailere.

Kunne ikke overtage

- Helst havde vi foretrukket at overtage en eksisterende vaskehal, men det har ikke været muligt. Derfor bliver der bygget nyt.

I Høje-Taastrup ser man blandt andet på en grund tæt ved det kommende Grøntorv, som – ifølge kommunen – bliver en realitet. Efter nytår går man i gang med at byggemodne arealet.

Den anden grund er ved Greve Nord lige ved motorvejen. Det er Klaus S. Nielsens favorit.

- Her ligger vi kun seks kilometer fra Høje-Taastrup, hvor der er et stort kundepotentiale. Mange af dem er allerede kunder hos os via vores jyske vaskehaller.

- Vi er rimelig tæt på at realisere planerne. Vi kommer i gang i 2011.

Planen er at opføre en stålhal opbygget af sandwich-elementer. Der bliver plads til fire baner, men starter med to-tre vaskemaskiner. Der skal også opsamles og vaskes kødkroge på Sjælland.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063